Molenmaker Techniek BV
Wagenmakersstraat 14
8601 VA Sneek
tel: 0515 43 42 26
fax: 0515 43 97 17
mob: 06-13820661
info@molenmaker-techniek.nl
corner

Naam :Hydraulische systemen
Omschrijving :

 

Wij engineeren, produceren en installeren onze eigen hydraulische systemen vanaf dag 1 van ons bestaan. Door de korte lijnen tussen de afdelingen binnen onze organisatie kunnen wij snel en effectief omgaan met complicatities en veranderingen, daarom grijpen wij de meest complexe projecten met beide handen aan en zien wij elk opstakel als een uitdaging.

 

Onze hydraulische systemen kunnen wij vormen naar wens van de klant, zodat ze kunnen worden toegepast van kleine ruimtes tot extreme zeeklimaten ( zoals de gele units hieronder ). Dit zijn zogenoemde powerpacks die ingezet kunnen worden voor verschillende doeleinden binnen de offshore, hiervoor leveren wij de gepaste besturing. De hydraulische systemen en apparatuur worden samengebouwd in de eigen werkplaats in Sneek en vervolgens uitvoerig getest, indien nodig met behulp van onze eigen testbank.

 

     

 

  

 

 

 

Naast onze veel ontworpen en geleverde open hydraulische systemen veelal voor bruggen/sluizen en offshore, zijn wij ook specialist op het gebied van hydromotoren. ( In de onderstaande afbeeldingen worden deze toegepast op lieren ).

 

 

 

 

 


« »